A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Karrier

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a Nemzeti Közművek tagjaként közel 1100 főt foglalkoztat Dél-Magyarországon. Munkavállalóink egyéni és közös teljesítményének köszönhetjük jó hírnevünket, amelynek alapja: folyamatos fejlődésünk ügyfeleink kiszolgálásában, valamint munkavállalóink és környezetünk tisztelete. Célunk, hogy szakmai tevékenységünk minősége egyben a jövő sikereinek záloga is legyen.

Támogatjuk munkavállalóinkat a szakmai fejlődésben, hogy mindenki hozzájárulhasson a saját szintjén a Nemzeti Közművek fejlődéséhez és teljesítményéhez. Vállalati kultúránk öt alappillére: a személy tiszteletben tartása, a környezet tisztelete, a teljesítmény, a szolidaritás, és a feddhetetlenség.

Az MVM Next Energiakereskedelem társaságcsoport ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 50001 szabványok által tanúsított vállalatirányítási rendszer alapján működik. Tevékenységeink fókuszában, a gazdasági eredményünket biztosító minőségi szolgáltatás mellett, munkatársaink egészségének megóvása, a balesetek megelőzése és a környezetvédelem áll. Szeretnénk az energiatakarékosság és az energiatudatos gondolkodás terjesztésében is élen járni.

Minden munkatársunk számára egészségbiztosítást kötünk. Egészségünk megőrzése érdekében számos sportolási lehetőséget kínálunk és szervezünk Sportegyesületünkön keresztül. Munkavállalóinkat támogatjuk szakmai fejlődésükben, szakmai kompetenciáik bővítését segítjük.

Jövőnk alakításának egyik legfontosabb eleme a pályagondozás. Célunk, hogy az egyes munkavállalók karrierje szervesen összekapcsolódjon a Társaságcsoport céljaival. Fontos számunkra a tehetséges munkaerő megszerzése és megtartása. Jedlik Ányos Képzési Programunk a pályakezdő villanyszerelőknek nyújt szakmai és gyakorlati képzést a villamosenergia-hálózat építési, karbantartási és mérési tevékenységek elsajátítására.