A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. földgáz kereskedelmi üzletszabályzata

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. földgáz-kereskedelmi üzletszabályzata a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 4382/2016. számú határozata alapján 2016. augusztus 31.-től módosult. Az üzletszabályzat aktuális teljes szövege megtekinthető a lenti linkekre kattintva.

A módosítást jogszabályváltozások átvezetése és egyéb szövegpontosítás igények indokolták. A jogszabály-módosítások egy része már a napi gyakorlatban bevezetésre került a jogszabály hatálybalépésekor, azonban az üzletszabályzat szövegében átvezetése csak a Hivatal jóváhagyásával történt meg.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. hatályos földgáz-kereskedelmi üzletszabályzata 

A Magyar Energia Hivatal jóváhagyó határozata

 

A 2013.01.31-től 2016.08.31-ig hatályos változat:

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. hatályos földgáz-kereskedelmi üzletszabályzata

A Magyar Energia Hivatal jóváhagyó határozata:

42/2013. számú MEH határozat 




A 2011.03.24-től 2013.01.31-ig hatályos változat:

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a Magyar Energia Hivatal által kiadott működési engedély alapján földgáz-kereskedelmi tevékenységet végez, melyhez üzletszabályzat került kidolgozásra, és az a Hivatal jóváhagyó határozatával hatályos.

A földgáz értékesítésre és vásárlására vonatkozó feltételeket tartalmazó üzletszabályzatunkat a Magyar Energia Hivatal 32/2011. számú határozatával hagyta jóvá.

A földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat az alábbi linkekre kattintva tekinthető meg.

Jelen üzletszabályzat 2010. március 24-től hatályos.

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. földgáz-kereskedelmi üzletszabályzata

A Magyar Energia Hivatal jóváhagyó határozata:

.32/2011 számú MEH határoza

A földgáz ellátásról szóló 2008. évi XL. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 19/2009. (I. 30) Kormány rendelet 23/A. §-ában, illetve az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI. 30) Kormány rendelet 9. §-ában előírtak alapján tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy az energetikai tanúsítással kapcsolatos tájékoztatónk az alábbi linken érhető el.